

Vandaag een grijze dag en REGEN. Met dat ik lees dat het in het Hollandse tegen de 30 graden loopt!! Het Huishouden en lezen in " Elkeen Die de Wijn Bemint"op deze zonvrije dag..Ook nog de dekken van de RR geschrobt en als toetje Uit Eten in La Selette met Oesters en Inktvis...en Goed Gezelschap
Ben nog steeds bij de A, Afdronk, Smaakindruk die de proever krijgt van een wijn na de eerste dronk, waarmee een oordeel gevormd wordt of de wijn de tong Behaagt of Plaagt.
Agrafe: Ijzerdraadbeveiliging om hals en kurk van de Champagne of andere mousserende drank, om weerstand te bieden aan de koolzuurdruk.
Als laatste Alcohol: Afgeleid van het arabische al-koh'l(toch stiekem drinken?)
Bouwstenen zijn koolstof, waterstof en zuurstof. Een gering percentage van Ethylalcohol(vergisting van suiker in vloeistoffen),zoals dat in verbinding met andere heilzaam werkende stoffen voorkomt in de wijn, heeft in vrijwel de meeste gevallen een gunstige invloed op de gezondheid!)slag om de arm(
Vergeet ook de Vinotherapie niet: Massage, wikkel, Peeling!!
Geheim van de druivenpit bestaat uit OPC, oligomere proanthocyanidine'n..
Krachtige oxydant die veroudering tegengaat en allerlei kwalen buiten de deur houd!
Een Bad met BeaujolaisPrimeur svp! Met glas!