
Recept ontfutseld::7, 8, of 9 teentjes Knof, uitbakken in de olijfolie, de olie filteren,mengen met een eetlepel sambal Badjak als de knofolie nog lauw is en de garnalen erin stoppen,marineren een uurtje of 2 a 3. Met de handen zo nu en dan omhusselen. Jaap de Luxe hadden wij, de garnalen al gepeld met alleen nog het staartje eraan. Verder voor 4 personen 2 kg verse, of diepgevroren rauwe garnalen. Bakken in de olie, niet teveel tegelijk en NIET langer dan DRIE minuten, Frie zegt: Geen Gummie. Even warm houden in de oven en dan op tafel...... Het afscheid wordt er zo niet makkelijker op..
Wij gaan richting de Oost, Bocholt, Maastricht en daarna de Maas op naar Givet,de franse grens.
De vrouwe Lenie Anna gaat naar de West ,Antwerpen en dan naar de Noord, weer langzaam richting de Vlietopper.